top of page

Expertise Centrum Autisme


Kairos heeft een nieuwe vestiging opgericht te Deurne. Hier bundelen we onze kennis en ervaring rond autisme en bieden een ruimt aanbod aan coaching, psychologische begeleiding, psychotherapie, groepssessies en info-avonden voor cliënten met (een vermoeden van) autisme en hun context.


Voor meer informatie klink op onderstaande knop/link

Auti-coaching en psychotherapie

Als de diagnose autisme wordt gesteld of er is een vermoeden van autisme bij een gezinslid dan raakt dit zowel de persoon in kwestie, de gezinsleden, de ruimere familie en het schools of professioneel leven.

Auti-coaching vanuit KAIROS biedt hiervoor ondersteuning. De focus ligt op de beleving, de vaardigheden en de relaties van de cliënt. Wat is de impact en de betekenis van “autisme” op de identiteitsbeleving, op de zelfwaarde en op het toekomstperspectief. We bespreken wat er moeilijk loopt, hebben aandacht voor aanwezige krachten en werken samen aan nieuwe coping stijlen en emotieregulatie. 

Ook gezinsleden kunnen begeleiding krijgen. Ouders worden ondersteund in de opvoeding. Partners worden gecoacht om met elkaar te blijven communiceren. Gezinnen worden begeleid om een vlot lopend gezinsleven te behouden en siblings krijgen aandacht zodat broer-zus relatie liefdevol blijft.

Kairos Autisme voor wie ?

Kinderen en jongeren met ASS

Volwassenen met ASS

Ouders

Koppels & ASS

bottom of page